osnovani 2007.

Hotel Dijana

Hotel koji birate kada vam je potreban smeštaj u Pirotu. Hotel koji vam pomaže u organizaciji venčanja i svih ostalih proslava u Pirotu.
Hotel u pirotu

Dobrodošli u Hotel Pirot - Vaša Oaza Udobnosti u Pirotu

Iskusite savršen boravak u Pirotu u našem hotelu. Otkrijte udoban smestaj u Pirotu i uživajte u svim pogodnostima koje nudi naš Hotel Pirot. U podnožju Stare planine Hotel Dijana pružiće vam odmor kakav zaslužujete jer boravak u Pirotu nikada nije bio bolji, a naša blizina Staroj Planini pružiće vam lak pristup svim atrakcijama.
Hotel u Pirotu

Smeštaj u Pirotu

Kada tražite savršen smestaj u Pirotu, Hotel Dijana je pravi izbor. Smesten u mirnom delu grada, u blizini prelepe Stare Planine i svih okolnih atrakcija, naš hotel pruža odličan smeštaj u najbolje opremljenim sobama u Pirotu za vaš udoban boravak. Pored toga, nudimo besplatan ograđen parking unutar hotela, pružajući vam dodatnu sigurnost i praktičnost. Naša posvećena ekipa je tu da vam pruži najkvalitetniju uslugu i pomogne da vaš boravak bude nezaboravan.

Kada rezervišete Hotel Dijana, dobijate više od smeštaja – dobijate iskustvo koje vam omogućava da uživate u svemu što Pirot i okolina imaju da ponude. Odaberite nas za udobnost, kvalitet i besplatan parking tokom vašeg boravka u Pirotu.
banket i events

Organizacija događaja

Hotel Dijana u Pirotu nudi besprekornu uslugu za venčanja i korporativne proslave. Naši prostrani i prilagodljivi prostori uključuju tri sale: jednu za 400 gostiju, drugu za 150 gostiju i još jednu za 30 gostiju. Sve sale se mogu preurediti prema vašim potrebama i željama, pružajući vam savršen okvir za vaš poseban događaj. Pirot, okružen prirodnim lepotama i kulturnim atrakcijama, čini se idealnim mestom za stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Naš tim stručnjaka posvetiće se svakom detalju kako bi vaš događaj bio savršen. Kontaktirajte nas i dopustite nam da zajedno stvorimo izuzetno iskustvo.
Prevoz do aerodroma
Usluge sobarice
Wifi & Internet
Doručak u sobi
Room Services
Recepcija 24/7
Usluga buđenja
Pet Friendly
Besplatan parking
Organizacija proslava
Kokteli
Ketering
Uživajte u boravku u našem hotelu

Provedite svoj udoban odmor u srcu Pirota

0
Soba
0
Apartmana
0
Sale
10 0 +
Parking mesta
Organizacija događaja

Usluge koje Hotel DIjana nudi

Hotel Dijana pruža raznovrsne usluge za različite prilike. Bilo da planirate svoje venčanje, korporativni događaj, organizaciju seminara, rođendanske proslave ili druge posebne trenutke, naš tim je ovde da vam pruži vrhunsku podršku i organizaciju.
Venčanja
događaji
Korporativni događaji

biznis

Proslave

događaji

Seminari
Biznis
Copyright © 2023 – Hotel Dijana / Razvoj i dizajn BRIG & SALIENT.
Close